Entrevista d' Ana Pastor i Mahmud Ahmadineyad.

Mentre esmorzava he vist l'entrevista d'Ana Pastor a Mahmud Ahmadineyad, president de la República Islàmica d' Iran. M'ha semblat impressionant com l'entrevistadora ha anat pel dret cap a les qüestions més punxegudes. El cor se m'anava accelerant quan li ha preguntat sobre els membres de l'oposició encarcerats o sobre la repressió de  les dones i els homosexuals, o quan li ha recordat les declaracions del president Simon Peres vaticinant una propera revolució a Iran que se l'emportarà per davant. Segurament el moment més comentat serà quan al final de l'entrevista a l'Ana Pastor se li cau el vel i no fa res per tornar-se'l a posar. Segons he pogut llegir després, sembla que el gest va ser casual. No estic tan segur de què ell ho interpretara així. He vist altres entrevistes al president iranià i en totes l'he vist més calmat. Els entrevistadors en cap moment no li feien preguntes tan compromeses. Encara ens queda esperança mentre hi hagen periodistes amb coratge.

Us deixe un parell de perletes de l'entrevista que he trobat a youtube.



Comentaris

novesflors ha dit…
Jo també ho he vist i he pensat: Que valenta!
conxa ha dit…
realment, QUÈ VALENTA! curiosament del que més s'han fet resó és de la caiguda del vel.
Andreu ha dit…
No sé com l'han deixada eixir del país. Espere que la situació canvie prompte. La gent pateix molt quan lo se la deixa viure.
babelia ha dit…
Molt bé ... el que fa falta és que periodistes facin les mateixes preguntes i amb la mateixa actitud als d'aquí: banquers, presidents de grans empreses, polítics!!
Andreu ha dit…
...molt bé ... i deixar tot el sistema en evidència. Este hauria de ser l'objectiu del periodisme, informar amb independència.M'alegra vore que passeu pel blog.

Entrades populars d'aquest blog

Primeres comunions.

Des d'Agost a Biar pel Maigmó. Passes, reductes i canvis en el paisatge.

Primer dia de primavera.